Tietoa meistä

Rootsun tarina

Tämän kaupan tarina sai alkuunsa n.9 vuotta sitten kun kuopukseni ilmoitti tulostaan. Monet kysmykset heräsivät luonnollisuuden,luonnonmukaisuuden sekä  luontoystävällisyyden kannalta liittyen uudella tasolla terveyteen.

Minulle aukesi silloin aivan uusi sivu ja se tarjosi enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Halusin todella muuttaa jotakin, silloin löytyi kuitenkin hyvin minimaalisesti parempia tuotteita, tietoa tai vaihtoehtoja. Sanotaan että huolestunut äiti on yhtä tehokas kuin hyvä etsivä, niinpä luin tutkimuksia, tutkimuksen perään koittaen ymmärtää miten ja mitä voisin tehdä, että lapsillani olisi parempi tulevaisuus ja terveys.

Syventääkseni kokonaisvaltaisesti kasvien vaikutusta terveyteemme ja syventääkseni tietämystä siltä osin opiskelin  myös holistista fytoterapiaa ja ayurvedaa. Monille kysymyksille löytyi sen ansiosta vastaukset.


Luonto ja luontoyhteys ovat minulle olleet tärkeitä lapsesta asti, olen siitä onnekas että olen saanut lahjaksi isoäidit joka osasivat  arvostaa ja käyttää hyödyksi luonnon tarjoamia kasveja terveyden edistämiseen, tämän saman tiedon haluaisin jakaa myös muille, sen vuoksi olen valinnut tähän kauppaan ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta tukevat tuotteet joilla on merkitystä terveydenne kannalta ja ympäristövaikutuksiltaan äiti maata ajatellen . Meistä jokainen voi vaikuttaa itse pienillä ja suurilla valinnoillaan jokapäiväisessä elämässä, toivonkin että voisin auttaa Sinua helpottamalla arkeasi edes hieman tuomalla tieto-taitoni ja löytämäni tuotteet ja tietoni blogin muodossa tähän yhteen paikkaan.

Olet lämpimästi tervetullut!

- Annika Kartau